Contacteer ons
Tel.: 0489 308 3080489 308 308

Voorwaarden

Annulatie
*Bij annulatie >48 uur wordt er een annulatiekost van 10 euro aangerekend.
*Bij annulatie *Bij annulatie

Afspraken

Zaventem
Bij het landen in Zaventem kan U de chauffeur vinden aan de Java Coffee bar vergezeld door een bordje met Uw naam op.
Wij vragen U ons te verwittigen op het onderstaande nummer indien er een vertraging is van meer dan 45 minuten.
+32 489/308.308

Charleroi
Bij het landen in Charleroi kan U de chauffeur vinden in de aankomsthal aan het Jetair kantoor bij uitgang 3, vergezeld door een bordje met Uw naam er op.
We vragen U ons te verwittigen op onderstaand nummer indien er enige vorm van vertraging is.
+32 489/308.308

Algemeen
Wij vragen U om ons steeds iets te laten weten als er problemen zijn met de bagage op de luchthaven.
Wij vragen U tevens om ons iets te laten weten indien U uw vlucht mist.
Onze chauffeurs blijven maximum 60 minuten na landing van Uw vlucht op U wachten. Indien we van U niets gehoord hebben, zullen we de chauffeur de opdracht geven de luchthaven te verlaten. Het totaalbedrag van deze rit zal U aangerekend worden.
Indien uw vlucht vertraging heeft, zullen wij steeds voorrang geven aan onze vertrekkende klanten.
Indien uw vlucht te vroeg geland is,kan het zijn dat U even op de luchthaven moet wachten aangezien de voorziene chauffeur misschien nog met klanten op weg is naar de luchthaven. De chauffeur zal dan maximum 30 minuten na de opgegeven landingstijd op de luchthaven aanwezig zijn. Indien de chauffeur vroeger op de luchthaven kan zijn, zal dit ook zeker gebeuren.

 

Betalingsmogelijkheden.

Particulieren
Particulieren betalen steeds contant aan de chauffeur.
Indien gewenst kan U een betalingsbewijs van de chauffeur krijgen.

Bedrijven
Grotendeels zal dit ook via contante betalingen gebeuren. Bedrijven hebben de mogelijkheid om via een factuur te betalen.Dit dient wel op voorhand vermeld te worden samen met de facturatie gegevens.
Indien gewenst kan er contant betaald worden aan de chauffeur en bezorgen wij U het factuur na het uitvoeren van de ritten

 

Reserveren

Wij vragen U steeds tijdig te reserveren zodat we kunnen verzekeren dat we een chauffeur aan uw boeking kunnen koppelen.
Bij het invullen van het aanvraagformulier op de website vragen we U steeds het juiste uur van landen in te vullen.
Indien de gegevens na ontvangst van de bevestigingsopdracht onjuist zijn en tot op de datum van transport geen correctie is aangevraagd, blijft het totaalbedrag verschuldigd.
Indien U extra veel bagage meeneemt (meer dan 1 koffer en handbagage per persoon), gelieve dit te vermelden bij de reservatie. Indien U met drie personen of minder bent en toch veel bagage bij hebt (dat niet in een personenwagen past), zullen wij automatisch een minibusje sturen. Uiteraard wordt hier wel de prijs van 4-8 personen(minibus) aangerekend. Zo komen we niet voor verrassingen te staan tijdens het ophalen en geraken we zonder enige problemen op de luchthaven.

 

Bevuilen/Beschadigen

Bij het bevuilen van de wagen, in welke zin dan ook, zal er U een kost van 100 euro aangerekend worden. Deze kost dient onmiddellijk aan de chauffeur betaald te worden.
Bij het beschadigen van de wagen in welke zin dan ook, zullen de reparatiekosten worden aangerekend.

 

Dieren

Gelieve steeds bij uw reservatie te vermelden als er een dier vervoerd moet worden.

 

Gordel

De reiziger is verplicht bij het instappen van de wagen zijn gordel onmiddellijk om te doen. Een opgelegde boete die voortvloeit uit het zich niet houden aan deze verplichting zal op de reiziger verhaald worden.

 

Privé-vervoer

U kan kiezen voor privé-vervoer.
Privé-vervoer houdt in dat er niet gestopt wordt onderweg om iemand anders op te pikken, u reist dus met het door u gekozen gezelschap. Indien U voor privé-vervoer kiest, brengen wij wel een meerprijs van 5 euro per rit in rekening.

 

Tussenstops/Extra personen

Indien de tussenstop niet opgegeven is bij de bestelling, zal de chauffeur ook geen tussenstop maken.
Indien er extra personen meegaan die niet opgegeven zijn bij de bestelling zal er per extra persoon de volledige ritprijs aangerekend worden.

 

Vertragingen

Taxi Walter kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor enige schade veroorzaakt door ons of door overmacht. Doch zal Taxi Walter al het nodige doen om dit te voorkomen.

 

Wachttijd

Er wordt een wachtgeld aangerekend van 30 euro per uur indien de taxi langer dan 10 minuten dient te wachten. (uiteraard is dit NIET van toepassing bij het wachten op de luchthaven)

 

Contacteer ons!
0489 308 3080489 308 308