Contacteer ons
Tel.: 0489 308 3080489 308 308

Taxi Walter: uw piloot van en naar de luchthaven

Luchthavenvervoer voor Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg,...

Gaat u met het vliegtuig naar het buitenland? Taxi Walter vervoert u veilig en op tijd naar de luchthaven. Komt u net van het buitenland met het vliegtuig en heeft u vervoer naar huis nodig? Ook die klus is op ons lijf geschreven. Wij rijden zowel naar binnen- als buitenlandse vlieghavens: Brussels Airport, Schiphol, Charles de Gaulle Airport, Düsseldorf Inernational Airport, enzovoort.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoeveel tijd een rit van en naar een luchthaven in beslag neemt. Daarnaast houden we steeds rekening met onvoorziene omstandigheden, zodat u uw vlucht niet mist en uw reis niet in het water valt. Wanneer uw vliegtuig landt, staat ons ontvangstcomité tijdig klaar om u snel thuis te brengen.

Laat u uw auto liever niet langdurig achter op de luchthavenparking? Kies dan voor ons luchthavenvervoer. Iedereen in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, enz. hoeft enkel op voorhand een rit te boeken en ons te laten weten wanneer uw vlucht vertrekt of landt. Wij garanderen een tijdige aankomst op de luchthaven voor de laagste tarieven in de regio: vanaf 45 euro. Vul het handige reservatieformulier in om uw rit vast te leggen of bel ons!

 

ONZE PRIJZEN ZIJN SINDS 1 JANUARI 2019 MET 5 EURO OPGESLAGEN

Contacteer ons!
0489 308 3080489 308 308